DESPRE SAFIR

Din inima muntilor Parang, o statiune in plina expansiune si moderna.

DESPRE SAFIR

Descopera Romania prin intermediul impresionantelor peisaje ce ne inconjoara. Aceasta expeditie de cunoastere a tarii noastre o puteti incepe chiar de aici, din inima muntilor Parang intr-o statiune in plina expansiune si moderna.

Daca sunteti in cautarea unei pensiuni care sa raspunda perfect cerintelor dumneavoastra cu privire la gradul de confort pe care il cautati, va asteptam in pensiunea noastra, Safir. Situata la intrarea in statiunea Ranca, la 50 m de partie, devine locul ideal in care sa va petreceti un sejur de vis.

Dar inainte de a detalia tot ceea ce avem mai bun sa va oferim la pensiunea noastra trebuie sa stiti cine suntem noi. Suntem o echipa de profesionisti care la inceput de drum si-au unit fortele pentru ca sa puna in practica, special pentru dumneavoastra, o idee de afaceri unica, un concept iesit din tipare, cu un grad de noutate ridicat. La noi in Romania nu exista nici o pensiune care sa fie la aceleasi standarde precum cele pe care le gasiti in statiunile de ski din strainatate. Asadar, am aplicat o perspectiva detasata si am obtinut o pensiune moderna intr-o statiune montana de vis. Ne-am indepartat de ideea clasica de pensiune montana cu design rustic si am contopit conceptele moderne ale societatii din zilele noastre cu frumusetea naturii oferita cu generozitate.

DE CE SAFIR ?

Prin intermediul pensiunii Safir va oferim tot confortul de care aveti nevoie dar si camere special concepute pentru toata lumea. Aici indiferent daca va doriti sa petreceti un sejur de neuitat in conditii de lux, o vacanta cu familia, un weekend relaxant in care nimeni si nimic sa nu va deranjeze, o conferinta intr-o locatie de vis care sa ii impresioneze pe partenerii dumneavoastra de afaceri, le veti gasi pe toate acestea aici fara nici un efort considerabil.

Suntem singura pensiune din Romania care oferim standarde internationale in statiunea aceasta care este in plina expansiune si, va invitam sa explorati muntii Parang si imprejurimile, sa va petreceti un sejur de neuitat in cele mai optime conditii. Fiecare camera are propriul design care se axeaza pe un stil modern, simplu si elegant iar fiecare dintre acestea este unica, exact asa cum sunteti si dumneavoastra. De asemenea amplasamentul pensiunii este una ideala intrucat aveti acces rapid la teleski, acces la cele mai importante trasee turistice iar pe langa toate acestea va punem la dispozitie toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va petrece timpul liber intr-un mod placut.

Asadar, dupa cum puteti vedea, ne-am gandit la toate iar pentru a ne cunoaste mai bine va asteptam cu mare drag la pensiunea noastra.